Workshop Smartphone fotografie voor personeelsverenigingen

(Personeels)verenigingen

De workshop smartphone fotografie is een leuke activiteit voor een (personeels) vereniging, om aan te bieden aan hun leden. Ook wordt de workshop ingezet als teambuilding activiteit bij bedrijven.

Sinds de opmars van de smartphone zijn veel mensen bezig met fotografie, als hobby of tijdens hun vakanties. Je hebt je smartphone, in tegenstelling tot een reguliere fotocamera, immers altijd bij je. Dit zorgt ervoor dat je sneller een foto maakt van je omgeving, van personen of van een situatie.

Maar hoe haal je nou het maximale uit je smartphone? Dat en meer leer ik de deelnemers, tijdens de workshop smartphone fotografie van Bloebs Smartphone Fotografie.

Tijdens de workshop leren we de deelnemers het beste uit hun smartphone te halen, de mooiste foto’s te maken en laten we ze kennis maken met de leukste foto bewerkings apps. En een workshop is geen workshop zonder actie. Door het uitvoeren van een aantal leuke opdrachten kunnen deelnemers, dat wat ze geleerd hebben, in praktijk te brengen. Uiteraard worden er ter plekke tips gegeven en vragen beantwoordt.

De workshop smartphone fotografie kan ook op maat worden gemaakt. Het is mogelijk om de workshop een bepaald thema mee te geven zoals “food” of “portret” of misschien wil je de workshop gebruiken voor teambuilding. Het is allemaal mogelijk. Net wat de wensen zijn. De opdrachten kunnen we aanpassen naar jullie wensen of thema.

De workshop smartphone fotografie kan overdag worden gegeven of hij kan in de avond plaatsvinden. Hij kan op locatie worden verzorgd of gewoon bij jullie in het bedrijf. Iedere omgeving is geschikt voor deze activiteit.

De workshop is geschikt voor groepen tot 20 personen en duurt ca 3,5 uur. Zijn er meer mensen geïnteresseerd in de workshop, dan kunnen we de workshop ook vaker geven en daar een speciale prijs voor afspreken.

Hebben jullie een ander idee over groepsgrootte, workshop duur of thema, neem dan gerust contact met ons op. Dan passen we dat aan en maken we een workshop op maat!

Meer weten over de mogelijkheden van deze leuke en leerzame workshop? Neem dan contact op met Bloebs Smartphone Fotografie.

 

Een leuke leerzame workshop voor de leden van je (personeels)vereniging!

Wat houdt deze workshop in?

  • Jullie krijgen wat basiskennis over fotografie
  • Jullie leren wat een smartphone allemaal kan op fotografie gebied.
  • Jullie leren om bewuster te kijken naar de omgeving, naar verschillende objecten, naar licht en om bewuster te kijken naar anderen en jezelf.
  • Jullie ontdekken leuke fotobewerking apps 
  • Gratis naslagwerk

Kosten van de workshop zijn op aanvraag
Duur workshop: ca. 3,5 uur

 

Ik wil graag informatie over deze workshop