Workshop Smartphone fotografie voor personeelsverenigingen

(Personeels)verenigingen

De workshop smartphone fotografie is een leuke activiteit voor een (personeels) vereniging, om aan te bieden aan hun leden. Sinds de opmars van de smartphone zijn veel mensen bezig met fotografie, als hobby of tijdens hun vakanties. Je hebt je smartphone, in tegenstelling tot een reguliere fotocamera, immers altijd bij je. Dit zorgt ervoor dat je sneller een foto maakt van je omgeving, van personen of van een situatie.

Maar hoe haal je nou het maximale uit je smartphone? Dat, en meer, leer je tijdens de workshop smartphone fotografie voor (personeels) verenigingen.
Deze workshop is dan ook erg geliefd en er is veel animo voor.

Onze workshops smartphone fotografie kunnen eventueel op maat worden gemaakt . Het is mogelijk om de workshop een bepaald thema mee te geven zoals “food” of “portret”. Net wat de wensen zijn.

Tijdens de workshop geven we uitleg over fototechnieken van je smartphone en geven we tips over hoe je je eigen smartphone camera in de praktijk beter kunt gebruiken.

We laten zien hoe je de foto’s, die je hebt gemaakt met je smartphone, nog mooier en interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik.

En een workshop is geen workshop als jullie niet ook zelf aan de slag gaan. Door het uitvoeren van een aantal leuke opdrachten kunnen jullie, dat wat je geleerd hebt, in praktijk te brengen. Uiteraard krijg je ter plekke nog tips.

De opdrachten kunnen we aanpassen naar jullie wensen.

De workshop smartphone fotografie kan overdag worden gegeven of hij kan in de avond plaatsvinden. Hij kan op locatie worden verzorgd of gewoon bij jullie in het bedrijf.
Iedere omgeving is geschikt voor deze activiteit.

De workshop is geschikt voor groepen tot 20 personen en duurt ca 3,5 uur.

Zijn er meer mensen geïnteresseerd in de workshop, dan kunnen we de workshop ook vaker geven en daar een speciale prijs voor afspreken.

Hebben jullie een ander idee over groepsgrootte, workshop duur of thema, neem dan gerust contact met ons op. Dan passen we dat aan en maken we een workshop op maat!

 

Een leuke leerzame workshop voor de leden van je (personeels)vereniging!

Wat houdt deze workshop in?

  • Jullie krijgen wat basiskennis over fotografie
  • Jullie leren wat een smartphone allemaal kan op fotografie gebied.
  • Jullie leren om bewuster te kijken naar de omgeving, naar verschillende objecten, naar licht en om bewuster te kijken naar anderen en jezelf.
  • Jullie ontdekken leuke fotobewerking apps 
  • Gratis naslagwerk

Kosten van de workshop € 375,- incl. btw
Duur workshop: ca. 3,5 uur

 

Ik wil graag informatie over deze workshop