Naast het geven van workshops smartphone fotografie aan particulieren, bedrijven, personeelsverenigingen en aan klanten van bedrijven, ben ik ook al enige jaren WordPress webdesigner bij To Be Noticed Webdesign in Heerhugowaard.

Google vindt het niet alleen belangrijk dat de content op je website antwoord geeft op de zoekvraag van jouw doelgroep, maar ook dat er voldoende foto’s op je website staan. Dit zorgt er onder andere voor dat je hoger wordt gerankt door Google in de zoekmachines.

Soms zijn die foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, en dat is prima. Maar steeds vaker worden er foto’s aangeleverd die met een smartphone zijn gemaakt. En dat is ook wel te begrijpen.
Je wilt, bijvoorbeeld als schilder of hovenier, niet voor iedere opdracht die je hebt uitgevoerd en die je wilt laten zien op je website of social media, een fotograaf inhuren.
Dat is best kostbaar.

Zo is bij mij het idee ontstaan om workshops smartphone fotografie te gaan geven voor bedrijven. Een idee wat ik eigenlijk begin 2018 al had maar even in “de ijskast” kwam te staan.

Met mijn workshops smartphone fotografie leer ik ondernemers goede foto’s te maken van hun bedrijf en van de opdrachten die ze hebben uitgevoerd; met hun smartphone.

Foto’s die klanten aanspreken en leiden tot meer omzet.
En wie wil dat nou niet?

Ik geef de workshop smartphone fotografie voor bedrijven 1 op 1, of voor een groep medewerkers. Liefst in het bedrijf zelf of op lokatie.

Wil jij mooie, omzet verhogende foto’s voor je website of social media maar wil je niet iedere keer een fotograaf inhuren?

Kijk op de website en meldt je aan voor mijn workshop smartphone fotografie voor bedrijven.

Speciale aanbieding

Mag ik jouw nieuwe website maken?

Dan krijg je een workshop smartphone fotografie voor bedrijven voor 4 personen cadeau!

Neem contact met mij op over deze aanbieding