Straatfotografie met je smartphone leer je door veel op straat te zijn en foto’s te maken. Hoe meer je dit doet, hoe beter je leert kijken en de mooie momenten en fotokansen steeds vaker gaat zien. Maar daar is zelfvertrouwen voor nodig en durf. Want straatfotografie houdt ook in dat je mensen fotografeert en veel fotografen vinden dat best wel spannend. Het voelt toch als een drempel.

Straatfotografie gaat over kijken en zien. Tijdens de workshop leer je om meer op de omgeving te letten en dit mee te nemen in je foto’s. Daarmee maak je jouw straatfoto’s interessanter.

Hoe gaat dat, zo’n workshop Straatfotografie met je smartphone?

We spreken af op een centraal punt in de stad welke makkelijk te bereiken is voor iedereen. Na een korte kennismaking maken we een wandeling door de stad van ca. anderhalf uur en maken we opdrachten.

Tijdens de opdrachten geef ik je ook Tips & Tricks over de mogelijkheden van je smartphone en krijg je wat basiskennis fotografie.

Dan is het tijd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Dan kun je ook je foto’s uploaden in de speciale (besloten) Facebook groep die ik heb aangemaakt. Samen bekijken we de foto’s, leren we van elkaar en kun je vragen stellen.

Nadat we inwendige mens hebben verzorgd, wandelen we via een andere route weer terug naar waar we die ochtend hebben afgesproken en wordt de workshop afgesloten. Aan het eind van de workshop ontvang je een naslagwerk zodat je alles op je gemak nog eens kunt doorlezen.

De workshops Straatfotografie met je smartphone worden gegeven in Amsterdam, Rotterdam en Alkmaar. Kijk voor de data in de agenda.

Wil je met een groep een Workshop Straatfotografie met je Smartphone volgen in je eigen stad? Dan kan dat ook! Neem dan contact met mij op via workshops@bloebs.nl

Workshop Straatfotografie met je smartphone

Duur: ca. 4 uur
Kosten: € 100,-
Inclusief: twee drankjes
Minimaal aantal deelnemers: 4